Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai
Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai
Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai
Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai
Sotūs pusryčių Benedikto kiaušiniai
Autorius apie receptą: Tai originalūs ir beproto skanūs pusryčiai, bei priešpiečiai kiekvienam! Benediktus galima valgyti su kuo tik nori. Avokadas, kumpis, lašiša, špinatai ir t.t. Viskas pagal Tai originalūs ir beproto skanūs pusryčiai, bei priešpiečiai kiekvienam! Benediktus galima valgyti su kuo tik nori. Avokadas, kumpis, lašiša, špinatai ir t.t. Viskas pagal jūsų skonį. Aš gaminau benediktus su avokadu ir lašiša, bei avokadu ir kumpiu. (...daugiau) Roberta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bandelių
4 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų
200 gramų sviesto
1 šlakelis acto
1 šlakelis citrinos sulčių
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
pagal skonį rūkytos lašišos filė
pagal skonį kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paskrudiname bandeles ant mažos ugnies keptuvėje be aliejaus kol gražiai apskrus. Pasidedame ant lėkštės.
2.
Pasiruošiame avokadą, lašišą bei kumpį. Supjaustome avokadą norimais griežinėliais, plėšome lašišą ir dedam ant paskrudintos bandelės.
3.
Ant antros bandelės kartojam avokada ir ant viršaus uždedam mėgiamo kumpio.
4.
Ruošiame Hollandaise padažą. Užverdame vandeni nedideliame puode kuriame vėliau virsime kiaušinius. Ištirpiname sviestą.
5.
Atskiriame 2 kiaušinio trynius nuo baltymo. Trynius dedame į stiklinį indą ir uždedame ant verdančio vandens. Sumažiname ugnį.
6.
Plakame kiaušinius su rankiniu plaktuvu, įpilame šlakelį acto ir po truputi plakant pilame sviestą.
7.
Atnekeliame indą nuo puodo ir toliau plakame kol masė po truputį pradės tirštėti. Svarbiausia nenustoti plakti. Spaudžiame citrinos sultis ir dedame truputį maltų pipirų. Keliame vėl ant puodo ir po truputį plakame toliau.
8.
Kai masė pasidarys tiršta lyg liesa grietinė galime atidėti.
9.
Paruoškime skystus kiaušinius be lukšto. Kadangi puode vanduo jau verda tai esame jau prie pabaigos. Į puoda pilame šlakelį acto ir išmaišome vandenį. Kol vanduo "sukasi" mušame vieną kiaušinį ir kai jis susikabins su tryniu atsargiai įmušame antrą. Verdame 2-3minutes.
10.
Išvirusius kiaušinius trumpam dedu ant tualetinio rankšluosčio ir vėliau perkeliu ant jau paruoštų bandelių.
11.
Ant kiaušinio dedame padažą, pipirus ir pakriką. Ragaujame ir skanaus!
AUTORIUS: Roberta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital