Bulves šiek tiek apvirti, kad būtų minkštesnės. Tada supjautyti posmulkiais kubeliais.
Kiaulienos faršą pagardinti mėsos prieskoniais, pipirais, druska.
Morkas nuskusti, sutarkuoti rupia tarka ir apkepinti svieste. Morkas sumaišyti su bulvėmis, įdėti šiek tiek druskos ir pipirų.
Sūrį rupiai sutarkuoti. Kiaušinį išplakti su druska, pipirais (galima įdėti kitų mėgiamų prieskonių) bei sumaišyti su šiek tiek pieno.
Į karščiui atsparų indą, pateptą aliejumi, sluoksniais dėti bulves sumaišytas su morkomis, tada faršą, tada pievagrybius, tada sūrį ir viską apipilti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje gerą valandą, kol bulvės suminkštės. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)