Soti žirnių ir lęšių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Soti žirnių ir lęšių sriuba
Soti žirnių ir lęšių sriuba
Soti žirnių ir lęšių sriuba
Autorius apie receptą: Mėgstu sriubas įvairiausias, o labiausiai paprastas, dar iš vaikystės prisiminimų. Kokias sriubas verda mano mama, tokias sriubas verdu ir aš. Mėgstu sriubas įvairiausias, o labiausiai paprastas, dar iš vaikystės prisiminimų. Kokias sriubas verda mano mama, tokias sriubas verdu ir aš. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
1 stiklinė džiovintų žirnių
0.5 stiklinės raudonųjų lęšių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 pundelis krapų (smulkintų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš vakaro užsimerkiame žirnius ir lęšius.
2.
Bulves nuskutame supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą.
3.
Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, morką - griežinėliais.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame svogūną ir morką, pakepiname, pavartant, apie 5 min.
5.
Į puodą su bulvėmis suverčiame kepintas daržoves, sudedame mirkytus lęšius ir žirnius. Užpilame vandeniu, vandens pilkite tiek, kokio tirštumo norite sriubos. Gardiname druska, pipirais. Verdame apie 30 min.
6.
Išvirusią sriubą gardiname krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital