Soti liežuvio mišrainė su agurkėliais ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Laimonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Soti liežuvio mišrainė su agurkėliais ir pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios, sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galima ruošti ne tik su liežuviu, bet ir kitokia virta mėsa. Labai skanios, sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galima ruošti ne tik su liežuviu, bet ir kitokia virta mėsa. Laimonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kiaulės liežuvio (virto ar kitokios mėsos)
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas ilgavaisių agurkų (ar 2 trumpavaisių, šviežių)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 pundelis krapų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį, kiaušinius ir agurką supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Pievagrybius nukošti, kiekvieną supjaustyti į kelias dalis.
3.
Krapus smulkiai sukapoti, išmaišyti su liežuviu, agurkais, pievagrybiais ir kiaušiniais.
4.
Pagardinti majonezu ir dar kartą išmaišyti. Patiekti galima iš karto ar valandėlę palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Laimonas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital