Soti burokėlių ir lęšių mišrainė su džiovintais grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių ir lęšių mišrainė su grybais
Burokėlių ir lęšių mišrainė su grybais
Burokėlių ir lęšių mišrainė su grybais
Burokėlių ir lęšių mišrainė su grybais
Burokėlių ir lęšių mišrainė su grybais
Autorius apie receptą: Lengva ir soti lęšių ir burokėlių mišrainė su džiovintais baravykais. Sotus ir sveikas užkandis. Lengva ir soti lęšių ir burokėlių mišrainė su džiovintais baravykais. Sotus ir sveikas užkandis. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių
100 gramų lęšių (nevirtų)
1 vienetas svogūnų
1 saujelė džiovintų grybų (naudojau baravykus)
0.5 vieneto citrinų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius išvirti ir atvėsinti. Lęšius išvirti pasūdytam vadenyje pagal instrukciją ant pakuotės. Lęšių nepervirti, kad neprarastų formos.
2.
Baravykus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti išbrinkti 15 minučių.
3.
Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepti su 2 šaukštais aliejaus. Baigiant kepti suberti pasmulkintus baravykus, viską pagardinti druska.
4.
Atvėsintus burokėlius susmulkinti kubeliais, sumaišyti su atvėsusiais lęšiais, kepintais grybais su svogūnais. Viską gerai išmaišyti, pagardinti citrina ir alyvuogių aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital