Šoninės suktinis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šoninės suktinis
Šoninės suktinis
Autorius apie receptą: Toks šoninės suktinis puikiai tinka šeimos ar artimųjų vaišėms, gardžiuotis su daržovėmis ar ruošti puikius užkandžius, skanauti vieną. Toks šoninės suktinis puikiai tinka šeimos ar artimųjų vaišėms, gardžiuotis su daržovėmis ar ruošti puikius užkandžius, skanauti vieną. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai kiaulienos šoninės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį kumino
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintas mairūnas
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apverskite šoninę oda į viršų, subadykite peiliu. Išskleidus mėsą, gausiai užberkite druskos ir stambiai maltų juodųjų pipirų, įtrinkite prieskoniais.
2.
Dėkite nugarinę ir suvyniokite viską ritinį, taip, kad oda liktų išorėje. Kulinarinio siūlo pagalba suriškite suktinį, kad kepdama mėsa būtų tvirta ir prieskonių aromatas įsigertų kepimo metu.
3.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 40 minučių, o apkepus sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 1 valandą 20 minučių.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital