Autorius apie receptą:
Šoninę marinuoju ir kepu ant žarijų. Labai sotus ir gana greitai paruošiamas maistas.
Šoninę marinuoju ir kepu ant žarijų. Labai sotus ir gana greitai paruošiamas maistas.
Rima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo
kiaulienos šoninės
2 saujos
laiškinių česnakų
3 skiltelės
česnako
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę barstau pipirais, druska, išspaudžiu česnaką ir marinuoju apie 24 valandas.
2.
Laiškus gausiai paskirstau ant grotelių ir ant jų dedu pjaustytą šoninę.
3.
Kepu iš abiejų pusių, o baigiant kepti laiškus nuimu ir apskrudinu kitą pusę, nors nebūtinai. Mėsytės kvapas labai malonus :)