Šokoladinis tortas su kreminio sūrelio pertepimu ir braškėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladinis tortas su kreminio sūrelio pertepimu ir braškėmis
Šokoladinis tortas su kreminio sūrelio pertepimu ir braškėmis
Šokoladinis tortas su kreminio sūrelio pertepimu ir braškėmis
Autorius apie receptą: Ingredientai skirti 24-26 cm skersmens torto formai. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. Ingredientai skirti 24-26 cm skersmens torto formai. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
100 mililitrų aliejaus
5 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
400 gramų braškių
350 gramų filadelfijos sūrio
100 gramų cukraus
10 gramų želatinos
Papuošimui:
200 gramų braškių
2 šaukštai cukraus
2 vienetai braškių
5 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinius išplakti su cukrumi, kol masės padvigubės - patrigubės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kakava, įmaišyti į kiaušinių masę, supilti aliejų ir dar kartą išmaišyti.
2.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Atvėsus supjaustyti į 3 dalis. 1 dalį palikti pagrindui, iš 1 dalies išpjauname žaesnį apskritimą, paskutinį lakštą supjaustyti į 12 gabalėlių trikampiais, kaip tortą.
3.
Kremui želatiną užmerkti vandeniu, kaip nurodyta ant pakelio. Braškes supjaustyti, sūrį išplakti su cukrumi, grietinėlę išplakti atskirai. Braškes sumaišyti su sūriu ir želatina, atsargiai įmaišyti grietinėlę.
4.
Ant biskvito pagrindo užtepkite kremo, ant jo uždėkite mažesnį biskvitą, vėl tepkite kremo, formuokite kaip kupolą. Aplink ant viršaus supjaustytą trikampiais biskvitą, gali būti, kad vienas gabalėlis liks. Juos truputį prispausti, kad priliptų prie kremo.
5.
Dvi braškes supjaustykite ir jomis papuoškite torto viršų. Papuošimui braškes sutriname su cukrumi ir želatina, užpilame ant torto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]l.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital