Šokoladinis tinginys be pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šokoladinis tinginys be pieno produktų
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šokoladinis tinginys be pieno produktų
Šokoladinis tinginys be pieno produktų
Šokoladinis tinginys be pieno produktų
Autorius apie receptą: Jei mėgstate juodą šokoladą, šis tinginys jums tikrai patiks. Jis ne toks saldus kaip klasikinis, sodraus skonios ir visada greitai nušluojamas nuo stalo. Jei mėgstate juodą šokoladą, šis tinginys jums tikrai patiks. Jis ne toks saldus kaip klasikinis, sodraus skonios ir visada greitai nušluojamas nuo stalo. Dovilė, BeDietu.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų juodojo šokolado (naudojau 70%)
200 mililitrų kokosų pieno (naudojau 18%)
160 gramų sausainių (naudojau Gaidelis 7 grūdai pusrytainius, vanilės skonio)
1 šaukštas riešutų kremo (naudojau žemės riešutų, bet tinka ir kitoks)
100 gramų graikinių riešutų (ar kitokių riešutų)
100 gramų džiovintų vaisių (naudojau perpus abrikosus ir spanguoles)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupiname mažais gabalėliais kaip tradiciniam tinginiui. Džiovintus vaisius pasmulkiname kubeliais, riešutus - sukapojame peiliu ar smulkintuvu į mažus gabalėlius.
2.
Šokoladą ištirpiname virš garų vonelės ar atsargiai mikrobangėje.
3.
Į šokoladą maišydami supilame kambario temperatūros kokosų pieną. Įmaišome riešutų kremą.
4.
Į šokoladinę masę suberiame sausainius, džiovintus vaisius ir riešutus. Gerai išmaišome, kad viskas tolygiai pasidengtų kremu.
5.
Masę sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą formelę (naudojau daugmaž 12x20 cm, bet tiks ir kitokia forma ar indas.)
6.
Tinginį paliekame pastovėti kambario temperatūroje apie pusvalandį, o tada dedame į šaldytuvą bent 5-6 valandoms (arba nakčiai), jog sustingtų.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital