1.
Tešlai į dubenį dėti medų, berti cukrų ir ištirpinti. Atidėti atvėsti.
2.
Į kitą dubenį dėti šokoladą, pilti kefyrą ir ištirpinti.
3.
Į dubenį su medaus mase įmušti kiaušinius ir plakti 7 - 8 minutes elektriniu plaktuvu iki purumo. Supilti šokolado masę, 30 sekundžių plakti lėčiausiu greičiu.
4.
Į dubenį įsijoti miltus, sodą, kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į dubenį su išplaktais produktais, išmaišyti mentele.
5.
Dvi kepimo formas ištiesti kepimo popieriumi, padalinti paruoštą tešlą, kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Patikrinti, ar iškepė, galima mediniu iešmeliu - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus. Atvėsinti (galima ir pašaldyti, tuomet lengviau pjaustyti) ir supjaustyti kuo ploniau.
6.
Kremui į dubenį suberti želatiną, įpilti vandens ir palikti brinkti 15 minučių.
7.
Susmulkinti šokoladą ir suberti į dubenį su želatina, išmaišyti.
8.
Į dubenį supilti 250 gramų grietinėlės ir išplakti iki lengvų putų.
9.
Į kitą dubenį dėti grietinę, pilti 200 gramų grietinėlės, berti cukrų ir plakti iki standumo. Porą kremo šaukštų dėti į dubenį su želatina, išmaišyti. Tuomet sudėti visą kremą, permaišyti. Galiausiai sudėti išplaktą grietinėlę ir permaišyti.
10.
Braškių pertepimui atitirpusias uogas sudėti į puodą, išspausti citrinos sulčių, įberti krakmolo ir nuolat maišant virti iki kol užvirs ir sutirštės. Tai užtruks porą minučių nuo užvirimo. Jei uogos nesaldžios, galima įberti cukraus.
11.
Sulaistymui į puodą dėti medų, išspausti citrinos sulčių, įpilti vandens ir išmaišyti. Užvirti, tuomet atvėsinti.
12.
Į formą, kurioje formuosite tortą, įtiesti kepimo popierių. Dėti biskvito lakštą, palaistyti medaus sirupu, dėti kremo, paskirstyti per visą plotį, dėti kitą biskvito lakštą, palaistyti sirupu, dėti uogų masės, kremo, paskirstyti per plotį, tuomet vėl dėti biskvito lakštą ir taip sluoksniuoti iki kol nebeliks produktų.