Šokoladinis keksas su obuoliais

AUTORIUS:
Genutė Adomavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šokoladinis keksas su obuoliais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir drėgnas. Labai skanus ir drėgnas. Genutė Adomavičienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių (nuluptų, be sėklų)
4 vienetai kiaušinių
240 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
200 gramų juodojo šokolado
200 gramų cukraus
1 sauja graikinių riešutų (nedidelės)
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį dti sviestą, šokoladą, ištirpinti iki vientisos masės, atvėsinti.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti skiltelėmis.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti iki putų, berti miltus, cinamoną, kepimo miltelius, gerai išmaišyti, supilti sviesto ir šokolado mišinį, dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Į paruoštą masę sudėti obuolius ir graikinius riešutus, išmaišyti silikonine mentele.
5.
Paruoštą masę sukrėsti į kepimo formą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių, patikrinti ar iškepė galite mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
AUTORIUS: Genutė Adomavičienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital