Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis - paprasti ir labai skanūs

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis - paprasti ir labai skanūs
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikaus skonio ir malonios tekstūros keksiukai, kurie sužavės kiekvieną saldėsių mėgėją! Šie dar ypatingi tuo, kad gaminami su vyšniomis, o šokolado ir vyšnių skonis Puikaus skonio ir malonios tekstūros keksiukai, kurie sužavės kiekvieną saldėsių mėgėją! Šie dar ypatingi tuo, kad gaminami su vyšniomis, o šokolado ir vyšnių skonis visuomet labai dera. (...daugiau) Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
160 mililitrų vandens (karšto)
160 gramų kvietinių miltų (naudojau Ekstra)
100 gramų cukraus
100 gramų vyšnių (be kauliukų)
100 gramų aliejaus (neutralaus)
2 vienetai kiaušinių (M arba L dydžio)
4 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 C su kaitinimo režimu viršus+apačia, be vėjelio.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius ir labai gerai išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Plakti reikia tol, kol masė pabals ir tūris padidės apie 3 kartus, plakti reikėtų apie 6-7 minutes. Toliau nuolat plakant supilti aliejų.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kakava. Šį mišinį per kelis kartus suberti į dubenį su kiaušinių mase nuolat išmaišant, kad neliktų sausų miltų.
4.
Toliau maišant pamažu supilti karštą vandenį. Masė turi būti gana skysta. Į paruoštą masę atsargiai įmaišyti vyšnias.
5.
Į keksiukų formeles įkloti popierines keksiukų formeles, užpildant ne ne daugiau kaip tris ketvirtadalius formelės.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 20 - 25 minutes. Patikrinti ar iškepę galite taip - įsmeikite medinį pagaliuką į keksiuko vidurį, ištraukus turi būti sausas ir neapsivėlęs tešla.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital