Smėliniai Velykų sausainiai

AUTORIUS:
Gita Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Smėliniai Velykų sausainiai
Smėliniai Velykų sausainiai
Smėliniai Velykų sausainiai
Autorius apie receptą: Youtube platybėse radau šį paprastą receptą, išbandžiau ir galiu drąsiai teigti, kad šiuos sausainius lengva gaminti, o rezultatas - skanūs, trapūs ir puošnūs sausainiai. Youtube platybėse radau šį paprastą receptą, išbandžiau ir galiu drąsiai teigti, kad šiuos sausainius lengva gaminti, o rezultatas - skanūs, trapūs ir puošnūs sausainiai. Gita Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų cukraus pudros
2 vienetai kiaušinių trynių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek kvietinių miltų (stalo pabarstymui)
Papuošimui:
50 gramų juodojo šokolado
50 gramų cukraus pudros
2 šaukštai kiaušinių baltymų
1/4 šaukštelio citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra iki vienalytės masės. Dedame du kiaušinių trynius. Vėl gerai išsukame. Beriame miltus ir kepimo miltelius. Išminkome tešlą, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
2.
Iškočiojame tešlą, kad neliptų barstome miltais. Norima formele išspaudžiame sausainius. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepame 180 C laipsnių gerai įkaitintoje orkaitėje, kol pagels.
4.
Papuošimui garų vonelėje ištirpiname šokoladą, supilame į užspaudžiamą maišelį, nukerpame mažytį kraštelį ir ant atvėsusių sausainukų piešiame šakeles.
5.
Pasiruošiame glaistą pumpurėliams. Į cukraus pudrą beriame citrinos rūgštelės ir išmaišome.
6.
Du šaukštus kiaušinio baltymo supilame į sausą mišinį ir gerai išsukame. Glaistą sudedame į užspaudžiamą maišelį, nukerpame mažą kraštelį ir dekoruojame.
AUTORIUS: Gita Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital