Mėsą smulkiai supjaustyti, apvolioti miltuose. Apkepinti su sviestu, nuolat maišyti, kad būtų biri, pagardinti pagal skonį ir 10 minučių troškinti su pievagrybių marinatu.
Nulupti svogūną ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Raudoną saldžiąją papriką perpjauti į 4 dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Suberti į mėsą kartu su supjaustytais pievagrybiais ir kečupu. Troškinti dar 5 minutes, pagardinti pagal skonį.
Apskrudinti duonos riekeles, ant jų užkrėsti apkepintos mėsos, uždėti sūrio griežinėlius ir apkepti orkaitėje. Papuošti alyvuogėmis, apibarstyti maltomis saldžiosiomis paprikomis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)