Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu
Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu
Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu
Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu
Sluoksniuotos vištienos salotos su pievagrybiais ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų bulvių (virtų)
400 gramų vištienos filė (orkaitėje keptos)
6 vienetai kiaušinių (virtų)
300 gramų marinuotų agurkų
300 gramų majonezo
250 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų rūkyto kumpio (arba rūkytos dešros )
200 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves, agurkus, kiaušinius ir sūrį atskirai sutarkuokite. Vištieną, pievagrybius, kumpį smulkiai supjaustykite.
2.
Į lėkštę dėkite susegtą torto formos žiedą, viduryje formos statykite stiklinę ir aplink ją ratu sluoksniuokite salotas.
3.
Pirmiausia išdėliokite sluoksnį bulvių, aptepti majonezu, dėlioti agurkus, pievagrybius, tepti majonezu, dėlioti vištieną, tepti majonezu, dėlioti kiaušinius, pagardinti druska, tepti majonezu, dėlioti kumpį, tepti majonezu, dėlioti sūrį.
4.
Uždenkite maistine plėvele ir palikite kelias valandas, o geriausia per naktį stovėti šaldytuve, kad sluoksniai labiau susigulėtų.
5.
Prieš patiekiant atsekite formos žiedą ir atsargiai išimkite stiklinę.
6.
Papuošiau putpelių kiaušiniais, krapais, petražolėmis, alyvuogėmis, paprikomis ir agurkais.
Patarimai:
Naudojau apvalią 24 cm kepimo formą nuimamais kraštais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Viktorija
2019-04-12 15:15
ar bulvės virtos su lupena? ATSAKYTI
Rita
2019-04-13 10:06
Paprastai, jeigu specialiai mišrainėms, bulvės verdamos su lupena, tuomet jos daugiau krakmolo išsaugo ir standesnės būna. Bet jeigu turiu be lupenos virtų bulvių likučių, su jom kartais irgi kokią mišrainę padarau - puikiai pavyksta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital