Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su žuvies ir porų įdaru

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su žuvies ir porų įdaru
Autorius apie receptą: Sluoksniuotos tešlos trikampiukai puikus patiekalas pavasarinei iškilai arba lengvai vakarienei. Sluoksniuotos tešlos trikampiukai puikus patiekalas pavasarinei iškilai arba lengvai vakarienei. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų sluoksniuotos tešlos
300 gramų lašišos filė
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
150 gramų fetos sūrio (smulkinto)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čiobrelių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
pagal skonį aguonų
pagal skonį sezamo sėklų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti mažais gabalėliais žuvį, apkepti keptuvėje su aliejumi.
2.
Supjaustyti smulkiai morką ir porą. Apkepti ant sviesto ir aliejaus.
3.
Žuvį sumaigyti šakute ir sumaišyti su daržovėmis, įberti žolelių ir pipirų. Įmaišyti fera sūrio.
4.
Aptepimui išplakti kiaušinį.
5.
Tešlą supjaustyti kvadratais. Į kvadrato vidurį dėti žuvies įdaro, sulenkti per pusę, kad išeitų trikampis. Aptepti kiaušinio plakinių, pabarstyti aguonomis ir sezamu.
6.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital