Autorius apie receptą:
Idealus vasaros desertas, mėgstantiems kavos poskonį. Jeigu pasiūlysite kam nors tiramisu deserto. tikrai nenustebinsite nieko. Pagaminkite šį sluoksniuotą ledų tiramisu ir
Idealus vasaros desertas, mėgstantiems kavos poskonį. Jeigu pasiūlysite kam nors tiramisu deserto. tikrai nenustebinsite nieko. Pagaminkite šį sluoksniuotą ledų tiramisu ir nustebinsite net patys save. Gražios vasaros, daug saulėtų dienų ir įsimintinų akimirkų. Užtruksite gaminant apie 20 min + laikas, kol desertas ilsėsis šaldymo kameroje. Receptą radau Nidosreceptai.lt svetainėje .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras
vanilinių ledų
200 gramų
biskvitinių pirštelių
60 mililitrų
kavos
(paruoštos, stiprios)
1 šaukštas
kakavos
1 šaukštelis
tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į pusę kiekio vanilinių ledų (500 ml) įmaišome tirpią kavą.
2.
Indą, kuriame gaminsime desertą išklojame maistine plėvele. Sudedame gražiai kavos ledus. Išlyginame paviršių. Sausainius mirkome į paruoštą kavą ir dedame ant kavos skonio ledų sluoksnio. Ant viršaus paskirstome vanilinius ledus. Dedame bent kelioms valandoms į šaldymo kamerą. Atvėsusį desertą pabarstome kakava.