Sluoksniuota sūrių mišrainė su tunu

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuota sūrių mišrainė su tunu
Autorius apie receptą: Šiuo receptu labai senai pasidalijo viena moteris ir kol kas interneto platybėse niekur tokio nemačiau. Tokio lengvumo, purumo mišrainės nebuvau ragavusi. Nuostabi sūrių ir tuno Šiuo receptu labai senai pasidalijo viena moteris ir kol kas interneto platybėse niekur tokio nemačiau. Tokio lengvumo, purumo mišrainės nebuvau ragavusi. Nuostabi sūrių ir tuno dermė! Manau, kad daugeliui ji patiks ir paįvairins ne vienos šventės stalą. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių
160 gramų tuno aliejuje (apytikriai, 1 skardinės)
100 gramų fermentinio sūrio
100 gramų varškės sūrio (be kmynų, kuo liesesnis)
405 gramai majonezo
Papuošimui:
pagal poreikį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išverdame kiaušinius. Atvėsiname, nulupame, atskiriame baltymus nuo tryniu ir sutarkuojame morkų tarka.
2.
Tuną indelyje susmulkiname šakute, sumaišome su jame esančiu aliejumi.
3.
Fermentinį sūrį ir varškės sūrį sutarkuojame morkų tarka. Varškės sūris turėtų būti kuo liesesnis (ne naminis) ir tinka pats pigiausias.
4.
Šiai mišrainei imame stiklinę vidutinio dydžio salotinę, nes tada matosi visi sluoksniai. Produktų kiekį galime keisti pagal salotinės dydį, jei ji didesnė, tada jų reikės daugiau. Ant dugno dedame kiaušinio baltymo pusę sutarkuoto kiekio, tada nedidelį sluoksnį majonezo. Sudedame daugiau nei pusę kiekio trynių, o likusius paliekame viršaus papuošimui. Vėl sluoksnelis majonezo. Tada dedame visą fermentinį sūrį ir vėl sluoksnelis majonezo. Kitas sluoksnis - tuna ir vėl majonezas. Tada dedame visą varškės sūrį ir sluoksnelis majonezo. Baigiant sudedame likusius baltymus, šiek tiek majonezo ir užberiame likusius kiaušinių trynius. Papuošiame kokio žalumyno šakele, spanguolėmis, ikrais ir t.t.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital