Skruzdėlynas

AUTORIUS:
Žydrūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skruzdėlynas
Skruzdėlynas
Skruzdėlynas
Skruzdėlynas
Autorius apie receptą: Senas geras receptas iš mano vaikystės Užgavėnių. Visada pavykstantis, laukiamas tiek saldžiamėgių, tiek ir mažiau su saldumynais draugaujančių. Senas geras receptas iš mano vaikystės Užgavėnių. Visada pavykstantis, laukiamas tiek saldžiamėgių, tiek ir mažiau su saldumynais draugaujančių. Žydrūnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų grietinės, 30% riebumo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai aguonų
pagal poreikį skysto medaus
1 litras rapsų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš miltų, kiaušinio, trynio ir grietinės užminkome kietą tešlą, kurią suvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį.
2.
Atvėsintą tešlą gerai išdaužome kočėlu. Iškočiojame labai plonai ir supjaustome juostelėmis.
3.
Aliejų gerai įkaitiname. Kepame įkaitintame aliejuje. Kepa labai greitai. Iškeptas juosteles sudedame ant popierinių servetėlių.
4.
Iš juostelių medumi suklijuojame kalną, kurį pabarstome aguonomis.
AUTORIUS: Žydrūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital