Skruzdėlynas

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Skruzdėlynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 stiklinės medaus
5 vienetai kiaušinių
6 stiklinės kvietinių miltų
40 gramų aliejaus
40 gramų sviesto
7 šaukštai grietinės
1 vienetas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su išplakti su pakeliu vanilinio cukraus, kol masė padidės 3 kartus.
Tuomet po truputį pilti 40 g aliejaus ir vėl plakti.
Dėti 5 šaukštus grietinės, viską sumaišyti ir po truputį dėti miltus.
Kai masę jau galima minkyti, miltų nebedėti.
Stalą patepti aliejumi ir minkyti tol, kol nebesiklijuos vis patepant aliejumi.
Išminkius gerai „išmušti“, kad susidarytų oro pūslelės.
Pasigamintą tešlą palikti 2 valandas, kad susistovėtų.
Pastovėjusią tešlą kočioti labai plonai, nes storesni lapeliai išvirę buna kietoki, pjaustyti norimo dydžio lapeliais ir virti labai karštuose riebaluose, kol gražiai pagels.
Glajui sudėti į vieną indą medų, cukrų, šiek tiek vanilinio cukraus, 2 šaukštus grietinės bei sviestą ir virti ant mažos ugnies tol, kol įlašinus lašelį glajaus į šalto vandens stiklinę jis nebeišsileis.
Išvirtus lakštus dėti sluoksniais su glajumi ir formuoti bokštą,
vis pabarstant aguonomis ar kitokiai pagardais.
Skanaus
AUTORIUS: Valentina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išvirti
Komentarai (49)
SONATA
2021-09-25 18:13
Kiek mazdaug laiko reikia virti glaju? ATSAKYTI
Romute
2021-06-11 10:36
Intigrentai visi, gal paįvairinti, o taip gardus ir traškūs, kiekvienai, progai. ATSAKYTI
Virginija
2020-05-12 12:09
Sveiki, ar darote užsakymus, ar pristatome, ir kokia būtų kg. kaina pluošto? Ačiū ATSAKYTI
Ennona tins
2019-12-12 22:39
Viriau šiadieną patiko .
Galajus link karamelės .
Tik dejau daugidu sviesto 1dalimi ir grietinės 5saukstus vslgomus vietoj 1sauksto
Labai sksnus ,bjauriai nesaldus ATSAKYTI
ASTA
2019-12-10 12:26
I alieju ipilkit degtines siektiek nei putos nei taskysis nei tesla prisigers riebalu. ATSAKYTI
Renata
2019-08-27 23:44
Ačiu,skanu ATSAKYTI
Inga
2019-04-17 20:18
O kiausinius deti su baltymu ar tik trynius naudoti? ATSAKYTI
Asta
2018-12-09 07:11
Cia gal gaunasi kaip karamelinis tas glajus ? ATSAKYTI
Ausra
2018-06-08 16:42
Ideti nulupta bulve,o putoja nuo miltu ATSAKYTI
Rasa
2018-06-03 19:40
Lapus kocioju stala pasitepus aliejum,o ne pasibarscius miltais ir verdant niekas neputoja ATSAKYTI
liucija
2017-12-15 07:10
aš naudoju tik kiaušinius ir miltus tešlai,labai plonai iškočioju ir verdu,glajus toks pat ir gaunasi labai skanu ATSAKYTI
lina
2016-12-16 01:02
Siandien kepiau,gavosi labai skanus, o glajus tobulas ATSAKYTI
Lina
2016-12-15 23:33
Zidre manau aliejus prastas,todel ir putoja. ATSAKYTI
Zidre
2016-12-13 09:39
Sveiki,visada verdant tokius lapelius lb putoja aliejus.gal kuri zinot ka reikia daryti tokiu atveju?lb aciu ATSAKYTI
Alina
2016-12-12 23:52
Ar kas kepet pagal si Valentinos recepta ? Ar skanus gaunasi ? ATSAKYTI
Asta
2016-02-25 19:48
Jei kas nors dar skaito komentarus, as noriu parasyt, kad radau internete recepta, kur reikia lakstus mirkyti i nuolat kaitinama sirupa. Klausimas, ar apslakscius lakstus jie sumirks? ATSAKYTI
auguste
2015-12-25 18:20
Labai graziai atrodo tu toki dideli darai ATSAKYTI
virginija kulvinskiene
2015-08-10 19:05
jei kas noretu tai susisiekit [email protected] ATSAKYTI
virginijakulvinskiene
2015-08-10 19:04
na is 5 kiausiniu as imu 9-19 euru, tik lekste uzsakovo o jei nori kad pirkciau tai da uz lekste pinigeliai dasideda. siaip neblogas iseina dydzio, kokia 20-ciai zmoniu tai tikrai uztenka ATSAKYTI
rasa
2015-05-28 18:00
"Kol nebesiklijuos vis patepant aliejumi"..taip ir nesupratau ka tepti, stala ar tesla? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital