Skrudinti pievagrybiai su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Nijolė Stapels
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Skrudinti pievagrybiai su česnakiniu padažu
Skrudinti pievagrybiai su česnakiniu padažu
Skrudinti pievagrybiai su česnakiniu padažu
Autorius apie receptą: Vokietijoje prieš Kalėdas miestuose, miesteliuose vyksta kalėdinės mugės. Aš į jas einu dėl skrudintų grybų, nes man jie pasakiškai skanūs. Šiandiena pagaminau pati pagal Vokietijoje prieš Kalėdas miestuose, miesteliuose vyksta kalėdinės mugės. Aš į jas einu dėl skrudintų grybų, nes man jie pasakiškai skanūs. Šiandiena pagaminau pati pagal jų receptą. (...daugiau) Nijolė Stapels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį pievagrybių
pagal poreikį svogūnų
šiek tiek sviesto
pagal skonį druskos
Padažui:
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
80 gramų majonezo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako
1 šaukštas grietinės
pagal skonį citrinų sulčių
šiek tiek druskos
Patiekiant:
šiek tiek petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius paskrudinau svieste, užbėriau druskos, pipirų.
2.
Galima kas mėgsta pakepinti svogūnų ir užberti ant pievagrybių, irgi labai skanu.
3.
Padažui į aliejų įspausti česnakus ir 20 sekundžių pakaitinti mikrobanginėje.
4.
Sumaišyti aliejų, grietinę, majonezą ir gerai sutrinti smulkintuvu. Truputį įspausti citrinos sulčių, pagal skonį įberti druskos.
5.
Patiekiant, galima užberti smulkintų petražolių.
AUTORIUS: Nijolė Stapels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital