<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>8 kietai išvirti kiaušiniai<br />
800 g faršo<br />
2 kiaušiniai<br />
1 svogūnas<br />
1 - 2 skiltelės česnako<br />
2 v. š. bet kokių smulkintų žalumynų<br />
100 g šviežių duonos trupinėlių (arba džiuvesėlių)<br />
druskos, pipirų ar mesos prieskoniu pagal skoni<br />
aliejaus kepimui</p>
<div>Padažiu:<br />
1 morka<br />
1svogūnas<br />
2 skiltelės čecnako<br />
1 stiklinė pieno<br />
3 v. š. majonezo</div>
<div>1 v. š. tomato padažo</div>
<div>Gaminimas:</div>
</div>
<div class="recipe_make">
<p>Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.<br />
Keptuvėje labai įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.</p>
<p>Padažas. Viską supjaustyti, truputį apkepti ir suberti į troškintuvą, sumaisyti keciupa su majonezu ir pienu ir supylus į troškintuvą viską išmaišyti. Sudėti kepinėlius ir troškinti apie 15 min ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais raugintais agurkėliais ar salotomis. </p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)