Skanioji skumbrės "Straganina"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Skrumbrės straganina
Autorius apie receptą: Juoda duona, sviesto gabalėlis ir plona juostelės Straganinos. Valgiau ir mėgavausi skoniu su didele šypsena veide, be galo skanu!
Juoda duona, sviesto gabalėlis ir plona juostelės Straganinos. Valgiau ir mėgavausi skoniu su didele šypsena veide, be galo skanu!
Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai skumbrės (gryno svorio ~650 gr)
6 skiltelės česnako (didesnių)
3 vienetai lauro lapų (didesnių)
1 šaukštas druskos
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Skumbrę išdarinėjame, perplauname ir nusausiname ant popierinio rankšluoščio. Nuimame odelę ir išdarinėjame nuo kaulo ir smulkių ašakų.
2.
Kmynus ir lauro lapelius sutriname prieskonių grūstuvu.
3.
Skumbrės filė įtriname prieskoniais ir smulkintu česnaku.
4.
Filė gabaliukus susukame vyniotinio pavidalu maistinėje plėvelėje, labai gerai suspausdami. Abu galus užrišame mazgeliais.
5.
Skumbrę dedame parai į šaldytuvą, vėliau į šaldiklį ir po 24 valandų jau galima skanauti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aiste
2022-11-23 21:35
Tai bent parasykit iki galo kad geriausia ja susaldyta pjaustyt polonaise griezineliais tada ji bus skani ATSAKYTI
Justina
2022-11-24 09:28
Tai 5 žingsnyje ir parašyta. ATSAKYTI
Jolanta
2019-11-10 15:11
Atsiprašau, o skumbrė žalia -šaldyta, rūkyta ar sūdyta? ATSAKYTI
Greta
2019-11-11 09:54
Skumbrė šiam receptui naudojama žalia :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital