Skaniausia višta, kepta orkaitėje

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Skaniausia višta, kepta orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
7 vienetai bulvių
7 skiltelės česnakai
1 šaukštas čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 šaukštas kmynų
7 vienetai obuolių
1 vienetas vištienos
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
0.5 šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištą paruošiame dieną prieš kepimą: nuplauname, įdedame į puodą ir ruošiame prieskonių mišinį iš druskos, pipirų, kario, čiobrelių, kmynų. Juo įtriname vištą.
Česnakus nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome, o kai baigiame, šiais gabaliukais apibarstome vištą.
Vištą apipurškiame aliejumi ir aplaistome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelė ir dedame į šaldytuvą.
Kitą dieną vištieną dedame į skardą, šalia sudedame nuplautas ir nuluptas bulves, kurias padruskiname ir pabarstome čiobreliais bei apšlakstome aliejumi, o šalia jų - obuolius.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1-1,5 val, kol višta apskrus.
Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Orkaitėje
Komentarai (13)
Renius
2019-12-15 18:58
Su tokiu gaminimu tik šunims ATSAKYTI
juokdariai ne kulinarai
2015-01-07 14:04
mokinkites gamint o ne paprastus visciukus keptus siulykit :DDbet jei vsciuka siulot tai siulykit bet viciuka tabaca ar kanors panasau o cia tai tsss ATSAKYTI
viktorija
2014-12-28 11:24
Mazai receptu ATSAKYTI
Mantas
2012-06-17 17:22
Apslakstes vistuke citrinu sultimis dar truputi cukraus pabarstau, arba medaus arbatini sauksteli :) ATSAKYTI
dana
2012-03-03 15:05
labai neskani vista :bloga: :bloga: :bloga ATSAKYTI
Nerijus
2011-11-13 18:27
Labai skani vista. Galetumet detaliau paaiskinti kaip elgtis su bulvem, kokio dydzio turetu buti ir ta pati su obuoleis. Kepiau, ir labai patiko. Aciu :) ATSAKYTI
Agne
2011-06-10 13:46
Noreciau, kad Andrius kada i svecius pakviestu savo vistos paragaut..:)) Matosi neblogas kulinaras :) ATSAKYTI
giedre
2011-05-14 18:11
o jai puse vistos kaip iskepti tada? ATSAKYTI
DarkSecret
2011-01-30 22:06
Labai skanus marinatas, mėsytė gaunasi pasakiško skonio, ačiū ATSAKYTI
(anonimas)
2010-12-30 15:59
:super2: :super: :-) ;-) ATSAKYTI
Andrius
2010-10-23 16:09
Labai superine vista gaunasi. Asmeniskai as prieskoniu misiniui dar dedu sauksta medaus. Ir kepu uzdengatame stikliniame puode. Apacioj po vista (kartais ir pasonese) pridedu pjaustytu bulviu ir morku apteptu su majonezu, bei pabarstytu pipirais ir druska, dar paslakstau sauksta ar pora saukstu alyvuogiu aliejaus. Pabaigoj kepimo nukeliu dangti, kad labiau apskrustu veliau dar apaverciu vista kita puse i virsu, kad apkeptu ir ji. :super:
Dekui uz recepta, pats prieskoniu misinys paprastas kaip dvi kapeikos o rezultatas visada dziuginantis, reikia tik nepagailet laiko pauksciui padrybsoti saldytuve su prieskoniais ir gerai pasimarinuot. ATSAKYTI
Martyna
2010-02-26 17:12
Ačiū :-) ATSAKYTI
akvilė
2010-02-26 15:14
MMMMMM.. kaip skaniai atrodo :super: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital