Šiupininė sriuba su vištiena

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Šiupininė sriuba su vištiena
Šiupininė sriuba su vištiena
Šiupininė sriuba su vištiena
Šiupininė sriuba su vištiena
Autorius apie receptą: Ne kasdieniška bet tikrai skani ir soti sriuba. Mano vyras kategoriškai nevalgo raugintų agurkų ir nelabai mėgsta alyvuoges. Bet ši sriuba jam labai patinka nors tikrai negailiu nei Ne kasdieniška bet tikrai skani ir soti sriuba. Mano vyras kategoriškai nevalgo raugintų agurkų ir nelabai mėgsta alyvuoges. Bet ši sriuba jam labai patinka nors tikrai negailiu nei agurkų nei alyvuogių tiesiog viska smulkiai supjaustau. Ir dažniausiai suvalgo net dvi lėkštės per viena karta. (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 litro vandens
250 gramų dešros (naudojau servelato )
200 gramų vištienos filė
5 vienetai bulvių (vidutinių)
1 vienetas svogūnų (didelio)
4 vienetai raugintų agurkų (vidutinių)
1 vienetas morkų
1 vienetas citrinų
15 vienetų alyvuogių
4 šaukštai pomidorų pastos
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Užkaiskite puodą ir įdėkite virti vištienos filė.
2.
Kol mėsa verda paruošiame produktus kepimui. Servelato dešra ir raugintus agurkus supjaustykite mažais kubeliais, svogūną smulkiai supjaustome ir sutarkuojame morką tarka.
3.
Išvirusią vištiena ištraukiama ir jai atvėsus supjaustykite mažais kubeliais. Vandeni kuriame virėme vištiena neišpilame, jį panaudosim sriubai.
4.
Didelėje keptuvėje pilkite aliejų ir pradėkite kepti svogūna ir sutarkuotą morką. Apkepus morką su svogūnų įdėkite supjaustyta dešrą už 3 minučių įdedame supjaustytą vištieną.
5.
Puodą su vandeniu, kur virė vištiena uždedame kaisti ir sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir įberiame druskos.
6.
Keptuvėje kur kepa dešra su vištiena sudedame supjaustytų raugintų agurkų ir įpilame pomidorų pastos. Kelias minutės patroškiname, kad rauginti agurkai suminkštėtų.
7.
Kai bulvės beveik išvirs, sudedame mėsą ir daržoves į puodą ir verdame apie 5 min., ir į pabaigą sudedame supjaustytas per pusė alyvuoges. Jeigu trūksta druskos - pasūdykite, berkite pipirus ar jų mišinį.
8.
Išjungus kaitrą sudėkite lauro lapuis ir leiskite apie 10 minučių sriubai pastovėti prieš valgant.
9.
Pagardiname žalumynais ir pateikiame su citrinos griežinėliais taip pat galima įsidėti grietinę.
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aurina
2024-02-29 17:27
Ačiū. Labai skanu išeina ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital