Šiupininė sriuba su mėsa ir grybais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Šiupininė sriuba su mėsa ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g jautienos kaulų,
1,25 l vandens,
100 g jautienos,
1 salieras, 1 petražolė, 1 morka,
50 g lieso kumpio,
50 g pieniškų dešrelių,
200 g šviežių baravykų,
1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto,
1 nedidelis raugintas agurkas,
2 švieži pomidorai,
druskos, pipirų,
1 lauro lapelis,
1 šaukštas kaparių arba alyvmedžio uogų,
2 šaukštai grietinės,
3 griežinėliai citrinos.

Aprašymas
Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir perkošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre troškinti svieste. Jautieną, (kumpį, pieniškas dešreles) supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Visus produktus sudėti į sultinį ir 15 minučių pavirti. Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės, citrinos griežinėlių, pabarstyti supjaustytais svogūnų laiškais, petražolių arba krapų lapeliais
PARUOŠIMO BŪDAS:
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital