Šilkinė miežinių kruopų košė

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šilkinė miežinių kruopų košė
Autorius apie receptą: Kruopos dažniausiai asocijuojasi mums su pusryčiais arba garnyru. Aš nutariau pafantazuoti ir man išėjo puikus patiekalas. Skubu pasidalinti rezultatu! Kruopos dažniausiai asocijuojasi mums su pusryčiais arba garnyru. Aš nutariau pafantazuoti ir man išėjo puikus patiekalas. Skubu pasidalinti rezultatu! Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų miežinių kruopų
1 vienetas svogūnų (didelio)
70 gramų sviesto (apytikriai)
70 mililitrų balto vyno
400 mililitrų vištienos sultinio
4 šakelės čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį rausvųjų pipirų
pagal skonį čili dribsnių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kubeliais supjaustyti svogūną.
2.
Apkepti svogūną gilioje keptuvėje storu dugnu ant sviesto ar aliejaus. Kai svogūnai suminkštės, suberti kruopas ir pakepinti kelias minutes. Įpilti vyno ir ant didelės ugnies pakaitinti, kol išgaruos alkoholis. Įberti druskos ir prieskonius. Pilti sultinio tiek, kad kad apsemtų kruopas maždaug per pirštą. Sumažinti ugnį ir, dažnai maišant, neuždengus dangčio, virti, kol kruopos suminkštės. Pagal poreikį pilti dar sultinio. Kai košė bus beveik paruošta, įmaišyti šaukštą sviesto ir dėti čiobrelio šakelę. Pakaitinti kelias minutes.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital