Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 siklės
40 g fermentinio sūrio
20 g svogūnų laiškų
1 didelės morkos
Česnako
2 v. š. majonezo
1 v. š. švelnaus kečupo
Aliejaus
Cinamono
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morką nuskutame ir bulvių skustuku nugremžiame plačias plonas morkos juostas. Jas dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir šiek tiek apkepame.
Tada pabarstome cinamonu, druska.
Silkės filė išilgai supjaustome į 4 juosteles. Paruošiame 4 silkės ilgio fermentinio sūrio šiaudelius.
Dedame po du silkės ir fermentinio sūrio šiaudelius, 2 arba 3 svogūno laiškus, apsukti atvėsusiomis morkų juostelėmis.
Šalia patiekiame džiovintas slyvas, įdarytas majonezu ir kečupu, sumaišytu su smulkintais česnakais.