Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 silkė
1 nedidelis svogūnas
garstyčios
0,5 stiklinės vandens
1 didelis svogūnas
0,25 stiklinės 9% acto
maltų juodųjų pipirų, druskos, cukraus
1 lauro lapelis (Lauro lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę išmirkyti, išvalyti, atskirti filė, pašalinti smulkius kauliukus.
Vidinę kiekvieno filė pusę ištepti plonu garstyčių sluoksniu, sudėti ant jo susmulkintą svogūną, suvynioti filė į ruletą, pradedant nuo uodegos.Užtvirtinti mediniu smeigtuku.
Marinatas: nuluptą svogūną supjaustyti žiedeliais, įdėti į karštą vandenį, sudėti pipirus, lauro lapelį, cukrų, druską ir virti iki tol, kol svogūnas taps permatomas, tada supilti actą ir atvėsinti.
Rolmopsus sudėti į negilų indą, susluoksniuoti su marinate išvirtais svogūnais, užpilti marinatu ir pastatyti į šaldytuvą 10-12 valandų.
Skanaus!