Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Reikės:
2 silkių filė
2 didelių svogūnų
3 v. š. aliejaus
2 a. š. rudojo cukraus
druskos
džiovintų spanguolių (arba razinų, džiovintų slyvų, abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustome plonais žiedais. Į įkaitintą aliejų sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės. Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.
Skanaus :)