Suomiškos burokėlių salotos su bulvėmis (be majonezo)

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Suomiškos burokėlių salotos be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai sočios, gardžios, lietuviškam skoniui patiksiančios salotos. Paruošti jas labai paprasta, ypač, jei turite virtų daržovių likučių. Padažas be majonezo! Labai sočios, gardžios, lietuviškam skoniui patiksiančios salotos. Paruošti jas labai paprasta, ypač, jei turite virtų daržovių likučių. Padažas be majonezo! Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai burokėlių (virtų su lupena)
2 vienetai bulvių (didesnių, virtų su lupena)
2 vienetai raugintų agurkų (arba marinuotų)
1 vienetas morkų (virtų su lupena)
1 vienetas obuolių
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų, nebūtina)
1 pundelis petražolių
Padažui:
4 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio obuolių acto
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves, burokėlius ir morką nulupti. Obuolį perpjauti perpus, išimti sėklalizdžius. Viską supjaustyti stambiais gabalėliais.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti, petražoles pasmulkinti, o agurkus - nedideliais gabalėliais.
3.
Visus susmulkintus ingredientus išmaišyti. Jei ruošite su kiaušiniais, juos nulupti, supjaustyti perpus ar stambiais gabalėliais ir patiekti ant kiekvienos porcijos.
4.
Grietinę išmaišyti su actu, druska ir pipirais. Su padažu išmaišyti prieš pat patiekiant.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital