Silkė kepta grietinėje

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Silkė kepta grietinėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 didelių silkių filė
100 g grietinės
1 svogūnas
1 v. š. aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrias silkės filė išmirkyti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Į puodą supilti grietinę ir sudėti silkės gabalėlius. Kepinti 5-7 min., kol grietinė pagels ir sutirštės.
Svogūną supjaustyti plonais ritinėliais, paskrudinti aliejuje ir apdėti juo silkės gabalėlius pusdubenyje.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital