Silkė baklažanų patale su granatais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkė baklažanų patale su granatais
Autorius apie receptą: Patiekalas, kuris dvelkia pavasariška gaiva. Patiekalas, kuris dvelkia pavasariška gaiva.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas baklažanų
1 vienetas silkės (naudojome VIČI tradicinę)
1 vienetas svogūnų
1 sauja granatų sėklų
10 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštai pomidorų padažo (trintų pomidorų)
4 skiltelės česnako (apytikriai)
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį citrinos žievelės
pagal poreikį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite baklažanus kvadratėliais, pabarstykite druska ir palaikykite 10–15 minučių.
2.
Tuomet baklažanus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, dėkite į įkaitintą iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitę apie 20 min.
3.
Smulkiai supjaustykite svogūną, susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Apibarstykite jais dar nebaigusius kepti baklažanus ir kepkite 8 minutes, kol viskas apskrus.
4.
Iškepusius baklažanus sumaišykite su trintų pomidorų padažu. Įdėkite medaus, įtarkuokite citrinos žievelės ir gerai išmaišykite.
5.
Dėkite atvėsusius baklažanus į serviravimo lėkštę, supjaustykite silkę ir sudėkite ant jų. Apibarstykite granatų sėklomis, galite pabarstyti mėgstamomis žolelėmis. Tinka valgyti su juoda duona.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital