Šilauogių ir persikų glotnutis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šilauogių ir persikų glotnutis
Šilauogių ir persikų glotnutis
Šilauogių ir persikų glotnutis
Autorius apie receptą: Keistai skamba man tas pavadinimas glotnutis. Bet paragavus šį kokteilį iš ties suprantu pavadinimo reikšmę. Švelnus, glotnus, lyg šilkinis. Jeigu mąstote, kaip man kilo Keistai skamba man tas pavadinimas glotnutis. Bet paragavus šį kokteilį iš ties suprantu pavadinimo reikšmę. Švelnus, glotnus, lyg šilkinis. Jeigu mąstote, kaip man kilo mintis persikams į draugiją pakviesti šilauoges. Pasakau iš karto... Persikai jau buvo praradę „prekinę išvaizdą“, labai sultingi ir pernokę, patys prašėsi būti sutrinti. O kad kokteilis taptų išvaizdesnis, pagelbėjo saujelė šilauogių. Štai ir visa istorija. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai persikų
1 vienetas bananų
1 saujelė šilauogių
100 litrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persikus perpjauname pusiau, išimame kauliukus. Bananą supjaustome gabalėliais.
2.
Persikus, bananą, šilauoges ir vandenį sutriname iki vientisos masės. Pilstome į stiklinaites ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital