Sicilijos migdoliniai sausainiai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sicilijos migdoliniai sausainiai
Sicilijos migdoliniai sausainiai
Sicilijos migdoliniai sausainiai
Sicilijos migdoliniai sausainiai
Sicilijos migdoliniai sausainiai
Autorius apie receptą: Traški išorė, minkštas vidus, citrusinė nata ir dar prie visko puodelis stipraus espresso kavos ir Jūs jau žemės rojuje, bent mintimis jau tikrai. Traški išorė, minkštas vidus, citrusinė nata ir dar prie visko puodelis stipraus espresso kavos ir Jūs jau žemės rojuje, bent mintimis jau tikrai. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų migdolų miltų
120 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių baltymų
30 gramų medaus
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
Pabarstymui:
100 gramų cukraus pudros
Papuošimui:
1 sauja migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą beriame miltus, cukrų, citrinų žievelę, dedame baltymus ir medų, sumaišome ir užminkome tešlą. Tešla bus lipni. Formuojame tešlos kamuolį, dedame jį į dubenį ir uždengiame maistine plėvele. Dubenį statome į šaldytuvą visai nakčiai (maždaug 12 val).
2.
Gnybiame tešlos, rankomis formuojame nedidelius kamuoliukus, juos gausiai apvoliojame cukraus pudroje ir sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Truputį įspaudžiant, ant kiekvieno kamuoliuko viršaus dedame po visą migdolo riešutą.
3.
Sausainius kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 min. Leidžiame atvėsti skardoje.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital