Šermukšnių - obuolių pyragas su sausainiais

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šermukšnių - obuolių pyragas su sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai kiaušinių
300 gramų cukraus
200 gramų miltų
100 gramų sausainių (SELGA NATURE avižiniai)
3 vienetai obuolių (dideli (geriau kietos rūšies))
3 šaukštai krakmolo
1 sauja šermukšnių uogų
1 šaukštas cukraus pudros
2 šaukštai citrinų ((sultys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltimis ir užpilti citrinų sultimis kad nepajuoduotų. Šermukšnius nuplauti ir apdžiovinti.
Suplakti kiaušinius ir cukrų.
2.
Sausainius labai gerai susmulkinti smulkintuve ir persijoti. Taip pat persijoti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais ir užmaišyti tešlą.
3.
Ant formos dugno paberti porą šaukštų krakmolo. Sudėti gražiai obuolius. Vėl paberti krakmolu. Tada suberti uogas. Ant viršaus užpilti tešlą.
Tešlą apiberti cukrumi.
4.
Kepti įkaitintoje iki 170°C temp. orkaitėje apie 45 min. Pyragą apibarstyti cukraus pudra ir papuošti uogomis.

Skanaus.
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital