Senovinė duonos ir alaus sriuba

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Senovinė duonos ir alaus sriuba
Autorius apie receptą: Alaus mėgėjams tikrai patiks, bet jei alaus nemėgstate, tai siūlau pabandyti alų pakeisti gira. Alaus mėgėjams tikrai patiks, bet jei alaus nemėgstate, tai siūlau pabandyti alų pakeisti gira. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų alaus
200 gramų ruginės duonos (be plutelės)
100 gramų sviesto
pagal poreikį varškės sūrio
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kmynų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos minkštimą kaitinkite aluje su kmynais ir sviestu, kai užvirs, sumažinkite ugnį ir pakaitinkite dar apie 10-15 min. Tuomet berkite cukrų ir druską, viską permaišykite ir pakaitinkite dar 2-3 min.
2.
Patiekite pabarstę varškės sūrio trupiniais.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital