Sviestiniai sausainiai su levandomis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sviestiniai sausainiai su levandomis
Autorius apie receptą: Vos iš kelių ingredientų, puikūs, traškūs aromatingi sausainiai. Vos iš kelių ingredientų, puikūs, traškūs aromatingi sausainiai. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
480 gramų kvietinių miltų
340 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų cukraus
1 šaukštelis levandų (džiovintų)
šiek tiek vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile bei džiovintomis levandomis ir užminkyti tešlą. Aš maišiau virtuvės kombainu - juo maišant tešla atrodo kaip trupiniai, bet vėliau puikiai minkosi.
2.
Išminkytą tešlą suspausti į plokščią diską, pridenti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 20 - 30 minučių.
3.
Atšalusią tešlą iškočioti į maždaug 5-7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Sausainius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarp jų nedidelius tarpelius.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol šiek tiek paruduos.
5.
Iškepusiems sausainiams leisti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital