Sausainiai "Medaus mazgeliai"

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sausainiai "Medaus mazgeliai"
Autorius apie receptą: Pasibeldus į langus auksiniam rudeniui, vis daugiau norisi leisti laiką su šilta arbata rankose. Siūlau paskanauti paprastų, bet labai gardžių sausainių. Pasibeldus į langus auksiniam rudeniui, vis daugiau norisi leisti laiką su šilta arbata rankose. Siūlau paskanauti paprastų, bet labai gardžių sausainių. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
350 gramų kvietinių miltų
70 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai medaus
10 gramų sodos
pagal poreikį rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinį, medų ir grietinę suplakti iki karamelinės spalvos glotnios masės. Įberti sodos ir po truputį berti miltus. Užminkyti nelimpančią, minkštą tešlą.
2.
Suvynioti į maisto plėvelę ir palikti valandai kambario temperatūroje.
3.
Padalinti tešlą maždaug graikiško riešuto dydžio gabaliukais. Iš jų suformuoti "dešreles" ir susukti arba į kilputę arba padaryti mazgelį.
4.
Ant lėkštutės užberti rudojo cukraus. Vieną sausainių pusę apvolioti cukruje. Sudėti gaminius ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kepimo laikas priklauso nuo sausainių dydžio.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital