Sviestą supjaustykite kubeliais ir išmaišykite su cukrumi. Po to įmaišykite medų, kiaušinio trynį, prieskonius, kepimo miltelius ir iš lėto beriant - miltus.
Iškočiokite tešlą iki 2-4 mm storio lakšto ir išspauskite įvairių formelių sausainius. Jei norėsite sausainius kabinti ant eglutės, išspauskite kiekviename sausainyje po mažą skylutę siūlui ar juostelei perverti.
Sudėkite sausainius ant kepimo skardų, išklotų pergamentiniu popieriumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Kepkite apie 10 minučių.
Pabarstykite cukraus pudra.
Patepkite tas vietas ant kurių bersite pabarstukus medumi ir sudėkite papuošimus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)