Autorius apie receptą:
Kai oras atšyla, ateina laikas mėgautis šaltomis sriubomis Vieną iš jų išbandžiau pamačius pas tinklaraštininkę Laurą, kuri užtiko ją pas
Kai oras atšyla, ateina laikas mėgautis šaltomis sriubomis Vieną iš jų išbandžiau pamačius pas tinklaraštininkę Laurą, kuri užtiko ją pas Aušrą. Ši sriuba iš tiesų labai sužavėjo, tad siūlau ir kitiems išbandyti!
(...daugiau)(...mažiau)Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras
kefyro
1 vienetas
silkės
(didelės, sūdytos, su galva)
pagal skonį
juodųjų pipirų
(šviežiai maltų)
pagal skonį
svogūnų laiškų
pagal skonį
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išdarinėkite silkę. Filė gabalėlius apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, vis apvartydami, kol silkė gražiai apskrus ir taps sausa.
2.
Iškepusią silkę susmulkinkite šakute ir išrinkite visas ašakas.
3.
Į indą supilkite kefyrą, sudėkite silkę, smulkiai pjaustytus svogūnus ir krapus, pabarstykite juodaisiais pipirais, išmaišykite ir palikite 30 minučių pastovėti.