Šalta ispaniška pomidorų sriuba su kumpiu

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šalta ispaniška pomidorų sriuba su kumpiu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šį ispaniška šalta pomidorų sriuba ne tik labai skani, bet ir puikiai atgaivina karštą vasaros dieną. Labai greitai paruošiama ir nereikia įmantrių ingredientų. Šį ispaniška šalta pomidorų sriuba ne tik labai skani, bet ir puikiai atgaivina karštą vasaros dieną. Labai greitai paruošiama ir nereikia įmantrių ingredientų. Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų pomidorų (gerai prinokusių, apytikriai)
2 riekės batono (didesnių)
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai raudonojo vyno acto (arba šerio acto)
1 žiupsnelis druskos (arba pagal skonį)
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
pagal poreikį vandens (verdančio)
Patiekiant:
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
4 riekės šviesios forminės duonos
4 griežinėliai kiaulienos kumpio (Prosciutto, Serrano, Iberico ar kito vytinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą sudėti pomidorus, užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti porą minučių. Tuomet išimti pomidorus ir atvėsinti. Kai atvės, nulupti, perpjauti pusiau ir išimti sėklų dalį.
2.
Nupjauti pluteles nuo batono.
3.
Į dubenį dėti pomidorus, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės, tuomet sudėti česnako skilteles, vėl sutrinti iki vientisos konsistencijos. Sudėti minkštąją batono dalį ir palaikyti penkias minutes. Įpilti actą, aliejų, įberti druskos ir dar kartą gerai sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Puodą su sriuba padėti į šaldytuvą porai valandų, kad atvėstų.
5.
Virtus kiaušinius nulupti, supjaustyti į kelias dalis. Pasmulkinti kumpį.
6.
Duoną paskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
7.
Sriubą supilstyti į dubenėlius, dėti po supjaustytą kiaušinį ir kumpį, šalia patiekti paskrudintą duonos riekelę.
Patarimai:
Labai svarbu į sriubą dėti tik minkštąją batono dalį, kad sriuba būtų švelnios ir kreminės konsistencijos.
Jei norisi, kumpį papildomai galima paskrudinti keptuvėje ant vidutinės ugnies.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital