Salotos su smidrais ir ridikėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Salotos su smidrais ir ridikėliais
Salotos su smidrais ir ridikėliais
Salotos su smidrais ir ridikėliais
Salotos su smidrais ir ridikėliais
Autorius apie receptą: Ar kada nors ragavote žalio smidro? Man tai buvo didelis atradimas. Nes žalias smidras it koks žalias žirnelis. Lyg salstelėjusio skonio, gaivus. Nuo šiol pažadėjau sau, kad jį ne Ar kada nors ragavote žalio smidro? Man tai buvo didelis atradimas. Nes žalias smidras it koks žalias žirnelis. Lyg salstelėjusio skonio, gaivus. Nuo šiol pažadėjau sau, kad jį ne tik termiškai apdorosiu, nes dingsta didelė dalis jos žavumo. Ir štai dalinuosi gaiviomis salotomis su ridikėliais bei smidrais. Salotas gardinau aštriu saldžiarūgščiu padažu, nepyliau jokių aliejų, jokių garstyčių ir t. t., o tiesiog salotas apšlaksčiau padažu, kuris salotoms suteikė dar daugiau charakterio. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 pundelis smidrų (apie 250 g)
1 pundelis ridikėlių
2 vienetai agurkų
2 saujos salotų
1 šaukštas saldžiarūgščio padažo (naudojau aitriųjų paprikų, kriaušių ir bruknių padažą, tiks ir kitas saldžiarūgštis)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Daržoves nuplauname, nusausiname. Salotas suplėšome, ridikėlius, smidrus ir agurkus supjaustome griežinėliais.
2.
Į lėkštes dedame salotas, ridikėlius, agurkus ir smidrus. Pabarstome druska, apšlakstome padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital