Salotos su kepta lašiša ir avokadais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotos su kepta lašiša ir avokadais
Salotos su kepta lašiša ir avokadais
Salotos su kepta lašiša ir avokadais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos filė (2x200 g)
5 skiltelės česnako
1.5 šaukšto sojos padažo
1 šaukštas medaus
1/5 šaukšto austrių padažo
1 centimetras imbiero
1 šaukštelis sezamų aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Apvoliojimui:
pagal poreikį sezamo sėklų
Salotoms:
1 vienetas avokadų
2 saujos salotų mišinio
1 vienetas vyšninių pomidorų (kekės)
1/5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 2 mažų)
1 vienetas citrinų (sulčių)
1 šaukštas granatų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į sojos padažą įtarkuojame imbiero šaknį, išspaudžiame česnakus, dedame medų, pilame sezamo aliejų, austrių padažą, beriame druską ir pipirus. Gerai išmaišome. Dedame lašišą odele į viršų ir paliekame bent 20 min pasimarinuoti.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Lašišą apvoliojame sezamo sėklose ir dedame į keptuvę odele žemyn. Kepame po 2-3 min iš kiekvienos pusės ant vidutines kaitros, kol žuvis iškeps.
3.
Avokadą perpjauname pusiau, išskobiame minkštimą ir supjaustome kubeliais. Supjaustome pomidorus, agurką nedideliais gabalėliais.
4.
Į dvi lėkštes po lygiai išdėliokite salotų mišinio, dedame pjaustytą avokadą, agurkus ir pomidorus. Užberiame granatų sėklų. Pašlakstome citrinos sultimis. Uždedame keptą lašišą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital