Salierų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salierų sriuba
Autorius apie receptą: Kreminė, šildanti ir ypatingai lengvai paruošiama sriuba iš paprastų produktų. Kreminė, šildanti ir ypatingai lengvai paruošiama sriuba iš paprastų produktų. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų salierų šaknų
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
100 mililitrų grietinėlės, liesos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
700 mililitrų daržovių sultinio (arba vištienos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salierą ir bulves nuskusti, supjaustyti stambiai.
2.
Svogūną, česnaką susmulkinti, lengvai pakepinti aliejuje. Supilti sultinį, dėti salierą, bulves. Virti, kol salieras ir bulvės taps minkštos.
3.
Sutrinti trintuvu iki kreminės konsistencijos masės. Pagardinti druska ir pipirais. Pagardinti grietinėle, bet taip pat puikiai tinka kiekvieną dubenėlį paskaninti norimu kiekiu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital