Saldžiarūgštė kopūstų mišrainė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Saldžiarūgštė kopūstų mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Ši mišrainė yra tikras džiaugsmas vyrui. Iš vienos normos išeina 15 puslitrinių stiklainių šio gėrio. Ši mišrainė yra tikras džiaugsmas vyrui. Iš vienos normos išeina 15 puslitrinių stiklainių šio gėrio. Donata, Spalvotas daržas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
5 kilogramai kopūstų
1 kilogramas paprikos
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
0.5 litro aliejaus
0.5 litro acto 9%
350 gramų cukraus
4 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paprikas, svogūnus, kopūstus supjaustyti, burokine tarka sutarkuoti morkas.
2.
Paruoštas daržoves dėti į dubenį, berti druską, cukrų, pilti aliejų, actą, viską gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 12 valandų.
3.
Daržoves sudėti į stiklainius, tuomet stiklainius dėti į didelį puodą ant rankšluostėlio, pilti vandenį, kad apsemtų apie du trečdalius stiklainių aukščio, užvirti ir dar kaitinti 20 minučių (arba iki stiklainių viduje ima kilti pirmieji burbuliukai).
4.
Stiklainius užsukti sandariais dangteliais ir palikti atvėsti. Tuomet nešti į vėsesnę vietą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Rimas
2023-10-02 11:43
Pilti vandenį į stiklainius ar į puodą ATSAKYTI
Gustė
2023-10-05 14:20
Į puodą. ATSAKYTI
Jolanta
2023-09-29 15:47
Be galo skani mišraine. Darau jau ne pirmus metus. ATSAKYTI
Stasĕ
2023-10-13 12:34
O galima puode užvirti o ne kaitinti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital