Autorius apie receptą:
Tai puikus pikantiškas užkandis mergaičių pasisėdėjimams. Išbandžiau viena, labai patiko ir prižadu pagaminti savo draugėms. Recepto idėją radau „Beatos virtuvė“
Tai puikus pikantiškas užkandis mergaičių pasisėdėjimams. Išbandžiau viena, labai patiko ir prižadu pagaminti savo draugėms. Recepto idėją radau „Beatos virtuvė“ žurnale.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai
kriaušių
4 vienetai
tortilijų
180 gramų
brie sūrio
1 šaukštelis
rudojo cukraus
1 žiupsnelis
grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštas
sviesto
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kriaušes nuplauname, perpjauname pusiau, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kriaušes, pabarstome cukrumi ir pakepiname keletą minučių.
3.
Sūri supjaustome riekelėmis.
4.
Ant tortilijos dedame pjaustytą sūrį, ant viršaus dėliojame kriaušes, pabarstome šviežiai grūstais pipirais. Užklojame kita tortilija. Taip pat paruošimame ir antrąjį užkandį.
5.
Įkaitiname keptuvę. Dedame užkandį ir kepame apie 4 min iš vienos pusės, atsargiai apverčiame ir kepame dar keletą minučių. Taip pat apkepame ir antrą užkandį.