Salotos su teriyaki vištiena ir avokadu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Salotos su teriyaki vištiena ir avokadu
Autorius apie receptą: Puikios nekasdienės salotos, kurios tikrai patiks Azijos skonių gerbėjams. Puikios nekasdienės salotos, kurios tikrai patiks Azijos skonių gerbėjams. Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos krūtinėlės
1 vienetas avokadų
2 saujos salotų
1 sauja šparaginių pupelių
1 šaukštelis citrinų sulčių
Padažui:
50 gramų sojos padažo
25 gramai vandens
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis rudojo cukraus
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio malto imbiero
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame padažą – sumaišome visus padažo ingredientus, išskyrus aliejų.
2.
Vištieną nuplauname, pabarstome druska, pipirais ir apipilame puse paruošto padažo. Leidžiame marinuotis bent pusvalandį.
3.
Kepame vištieną – apskrudiname keptuvėje iš abiejų pusių po pora minučių ir perkeliame kepti į 190 laipsnių orkaitę apie 12 minučių. Iškepusią vištieną perpjauname per storiausią vietą ir patikriname ar gerai iškepė, t.y. ar visa mėsa balta.
4.
Keptuvėje trumpai apkepiname šparagines pupeles.
5.
Į lėkštę dedame salotas, avokadą (jį apšlakstome citrinos sultimis, kad neruduotų), keptas šparagines pupeles ir juostelėmis pjaustytą keptą vištieną. Daržoves pabarstome druska ir pipirais. Likusį padažą sumaišome su 2 v.š. alyvuogių aliejaus. Šiuo padažu apipilame salotas ir apibarstome sezamu.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Li.
2017-06-15 12:40
Nelalabai supratau, o tai kur teriyaki padažas? Nes recepte jo nėra ATSAKYTI
Toma
2017-06-15 20:19
Teriyaki padažas yra tam tikrų ingredientų mišinys, sumaišius šio recepto padažui skirtus ingredientus ir gaunasi teriyaki padažas :-) Be galo skanus receptas! ATSAKYTI
Audra
2017-03-03 22:59
super!!! Dalinuosi šiuo receptu su draugais ir artimaisiais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis