Kepti rytietiški suktinukai su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepti rytietiški suktinukai su vištiena
Kepti rytietiški suktinukai su vištiena
Kepti rytietiški suktinukai su vištiena
Autorius apie receptą: Traškūs, skanūs, lengvai paruošiami suktinukai. Traškūs, skanūs, lengvai paruošiami suktinukai. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
40 lakštų tešlos (šaldytos "Spring Rolls")
500 gramų vištienos faršo
300 gramų kininių kopūstų
1 vienetas morkų
50 gramų pievagrybių
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas balto sauso vyno
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
1 šaukštelis krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į maltą vištieną supilti sojų padažą, vyną, suberti krakmolą. Išmaišyti ir palikti apie 10 min pasimarinuoti.
2.
Smulkiai sutarkuoti imbierą, česnaką. Susmulkinti kininį kopūstą, stambią tarką sutarkuoti morką, susmulkinti pievagrybius.
3.
Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus. Gerai įkaitinti. Sudėti vištieną, kepti didelėje kaitroje, maišant, kol visiškai iškeps. Vištieną išimti ir atidėti.
4.
Į keptuvę vėl įpilti šlakelį aliejaus. Sudėti imbierą ir česnaką. Pakepinti apie pusę minutės. Sudėti visas daržoves. Maišant pakepinti keletą minučių, kol morkos šiek tiek suminkštės. Į daržoves sudėti vištieną, išmaišyti. Pagardinti druska, pipirais. Pilnai atvėsinti. Daržovių kiekį, jų proporcijas reiktų rinktis pagal savo skonį, čia taisyklių nėra.
5.
Šaldyta tešla atšyla per pora valandų. Jeigu atšildote išėmę iš pakuotės, būtinai reikia pridengti virtuviniu rankšluoščiu, nes tešlos krašteliai greitai pradeda džiūti.
6.
Aptepimui lengvai išplakti kiaušinį.
7.
Tešlos lakštą padėti prieš save, kad atrodytų, kaip rombas. Dėti įdaro ant arčiau jūsų esančio kampo vidurio. Kraštai negali liestis su įdaru. Tada jį užlenkti ant įdaro, suvynioti iki pusės, užlenkti kairįjį kraštą, tada dešinįjį kraštą ir susukti į suktinuką. Baigiant sukti suktinuką, kraštelius patepti kiaušinio plakiniu.
8.
Puode storu dugnu įkaitinti aliejų ir kepame suktinukus, kepdami jie neturi per daug liestis tarpusavyje. Kepti, kol gražiai apskrunda, apie 5 min. Iškepusius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
9.
Valgėme su mangų-čili padažu, tiktų ir saldžiarūgštis čili padažas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital