1.
Į maltą vištieną supilti sojų padažą, vyną, suberti krakmolą. Išmaišyti ir palikti apie 10 min pasimarinuoti.
2.
Smulkiai sutarkuoti imbierą, česnaką. Susmulkinti kininį kopūstą, stambią tarką sutarkuoti morką, susmulkinti pievagrybius.
3.
Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus. Gerai įkaitinti. Sudėti vištieną, kepti didelėje kaitroje, maišant, kol visiškai iškeps. Vištieną išimti ir atidėti.
4.
Į keptuvę vėl įpilti šlakelį aliejaus. Sudėti imbierą ir česnaką. Pakepinti apie pusę minutės. Sudėti visas daržoves. Maišant pakepinti keletą minučių, kol morkos šiek tiek suminkštės. Į daržoves sudėti vištieną, išmaišyti. Pagardinti druska, pipirais. Pilnai atvėsinti. Daržovių kiekį, jų proporcijas reiktų rinktis pagal savo skonį, čia taisyklių nėra.
5.
Šaldyta tešla atšyla per pora valandų. Jeigu atšildote išėmę iš pakuotės, būtinai reikia pridengti virtuviniu rankšluoščiu, nes tešlos krašteliai greitai pradeda džiūti.
6.
Aptepimui lengvai išplakti kiaušinį.
7.
Tešlos lakštą padėti prieš save, kad atrodytų, kaip rombas. Dėti įdaro ant arčiau jūsų esančio kampo vidurio. Kraštai negali liestis su įdaru. Tada jį užlenkti ant įdaro, suvynioti iki pusės, užlenkti kairįjį kraštą, tada dešinįjį kraštą ir susukti į suktinuką. Baigiant sukti suktinuką, kraštelius patepti kiaušinio plakiniu.
8.
Puode storu dugnu įkaitinti aliejų ir kepame suktinukus, kepdami jie neturi per daug liestis tarpusavyje. Kepti, kol gražiai apskrunda, apie 5 min. Iškepusius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
9.
Valgėme su mangų-čili padažu, tiktų ir saldžiarūgštis čili padažas.