Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | jaučio žandų | |
100 gramų | svogūnų | |
100 gramų | morkų | |
5 gramai | juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Marinatui: | ||
100 gramų | austrių padažo | |
100 gramų | teriyaki padažo | |
20 gramų | obuolių sirupo | |
20 gramų | žalumynų (krapų, petražolių) | |
20 gramų | česnako | |
20 gramų | garstyčių | |
pagal skonį | druskos | |
Salotoms: | ||
100 gramų | smidrų | |
100 gramų | rabarbarų | |
100 griežinėlių | agurkų | |
50 gramų | rausvųjų svogūnų | |
50 gramų | burokėlių (jaunų) | |
20 gramų | alyvuogių aliejaus | |
20 gramų | garstyčių (saldžių) | |
10 gramų | ridikėlių | |
10 gramų | česnakų laiškų | |
10 gramų | petražolių | |
10 gramų | citrinų sulčių | |
pagal skonį | druskos | |
50 gramų | acto | |
Sirupui: | ||
50 gramų | vandens | |
50 gramų | obuolių sirupo |